Тепер у нашого закладу є свій сайт!

2012-03-30

Вебсайт

Шановні відвідувачі сайту!

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти фотографіями з наших заходів, свят, конкурсів. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші новини!

Наш сайт був створений на базі безкоштовної інтернет платформи EDUkIT (http://edu.kh.ua), яка поширена по всій Україні і дозволяє безкоштовно створювати сайти для всіх установ освіти.


Безпечний Інтернет
Щорічна кампанія в Україні проходить на підтримку Європейського Дня безпечного Інтернету та покликана привернути увагу суспільства до цієї проблеми, розказати батькам про ті ризики, на які можуть натрапити діти та підлітки в Інтернеті, та як захистити себе від цих ризиків.

Інтернет приваблює дітей та молодь, і нерідко вони годинами мандрують мережею, отримуючи нову інформацію, знайомства, нові іграшки та розваги. Разом з тим, Інтернет є тим середовищем, де поширюється нелегальна продукція і послуги, які є небезпечними для багатьох людей, особливо для дітей та молоді.

Безпека Інтернету - це дуже актуальна тема, тому що інтернет-простір надає можливості видавати себе, м'яко кажучи, не за того, ким ти є насправді. З однієї сторони це дуже добре, тому що певні рамки розвитку особистості стрімко розширюються і можна досягати успіхів в будь-якій сфері. З іншого боку багато хто зловживає цим і старається різними хитрощами обманути співбесідника і заволодіти різною особистою інформацією, а то й коштами. Також в світовій мережі є велика кількість інформації, яка є або непристойна, або антиморальна. Це, зокрема, порнографічна продукція, видовища насильства та злочинів.

В нашій школі в рамках дня безпечного Інтернету для учнів молодших класів пройшли ігрові заняття "Безпека в Інтернеті", в старших класах відбувся конкурс малюнків та буклетів "Інтернет очима дітей", учні переглянули інтернет ресурси ON-ляндії /сайт/. Класні керівники провели батьківські збори "Безпека дитини в Інтернеті". Хто допоможе захистити дитину, як не їхні батьки?

6 правил для батьків - розумних користувачів Інтернету.

1. Розмістіть комп'ютер у кімнаті, яку використовують усі члени родини.

2. Використовуйте Будильник для обмеження часу, який дитина проводить в Інтернеті.

3. Використовуйте технічні засоби захисту: функції батьківського контролю в операційній системі, антивірус та спам-фільтр.

4. Створіть "Сімейні інтернет-правила", що містять правила онлайн-безпеки для дітей.

5. Проводьте більше часу із дитиною. Всіляко заохочуйте обговорення тем, пов'язаних з Інтернетом.

6. Навчайте дітей критично ставитися до інформації в Інтернеті і не повідомляти конфіденційні дані он-лайн.

/Files/images/Фото0635.jpgВін був борцем,
Борцем живе між нами.
І вічно житиме,
Крокуючи з піснями
Через кордони
І крізь даль віків.
/А Коваленко/
З 03 по 12 березня в школі проходить Тиждень, присвячений життєтворчої діяльності Великого Кобзаря.
З метою популяризації творчої спадщини видатного сина українського народу, прилучення дітей і юнацтва до глибин Шевченківської мудрості, утвердження його духовних заповідей як важливого чинника консолідації суспільства, виховання почуття любові та поваги до традицій свого народу в школі щорічно проводяться заходи із відзначення дня народження Т.Г.Шевченка.
Цікаво і змістовно пройшли літеретурні вікторини "Наш Шевченко", "Великий син великого народу" серед учнів середньої та старшої ланки. Тетралізоване свято "Дитинство поета", яке підготували учні початкових класів, ще раз нагадало глядачам про тяжке сирітське життя малого Тараса, його нелегку кріпацьку долю, жагу до творчості.
Із затамуванням подиху проходив конкурс на кращого декламатора віршів Т.Г.Шевченка, на якому перемогу отримала учениця 11 класу Коробко Наталія з твором "Минають дні, минають ночі".
Захоплення та подив викликала презентація "Інтимна лірика поета", яку підготували Мельниченко Юлія та Корущак Маргарита.
Кiлькiсть переглядiв: 196

Коментарi