• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень знань правил пожежної безпеки

Тиждень знань правил пожежної безпеки

2017-11-10

/Files/images/img26.jpg

Найвищими цінностями суспільства є життя і здоров’я дітей. Щоб дитина розвивалася гармонійно, була життєрадісною, виростала повноцінним громадянином, вона повинна бути насамперед здоровою морально і фізично.

Сьогодні, навчаючи дітей правилам безпеки життєдіяльності, ми закладаємо надійний фундамент знань на майбутнє. Адже з кожної маленької дитини колись виростуть дорослі люди, а потім – батьки, які будуть передавати свої знання та вміння наступним поколінням. У нашому прогресивному сьогоденні обізнаність дітей правилам пожежної безпеки вкрай важлива.

З 06 по 10 листопада в школі проходив тиждень протипожежної безпеки "Сірники не чіпай - вогонь не закликай"

В рамках тижня проводилися: години спілкування, бесіди «Правила поведінки під час виникнення пожежі», вікторини, інформаційні вісники на тему:«Дії в разі виникнення пожежі», показ мультфільмів «Фокс і Трот поспішають на допомогу» серія 4 та «Пожежа» (1-5 кл.), показ документального фільму «Пожежники» , «101 – служба порятунку», виставка малюнків, буклетів та презентацій, виступ агітбригади юних пожежників-рятівників на тему: «Запобігти, врятувати, допомогти!»та інсценізація казок по пожежній безпеці.

Кiлькiсть переглядiв: 270

Коментарi